Sjungom studentens lyckliga dag….Så Kul, men så mycket som ska hinnas med på denna lyckliga dag. 
Låt oss hjälpa till med maten!

Snittar

Gurka [avokadocrème, friterad vitlök, glasört]
***
Crostini [rödbetshummus, sotad getost]
***
Pumpernickel [äggcrème, rökt lax, dijon]
***
Potatis [tångkaviar, vispad crème fraiche, picklad lök]
***
Crostini [grönärtscrème, rädisa, krasse]
***
Knäcke [gräddädel, fikon, honung]

3 snittar 95:-                                35:- styck
min. 20 snittar per sort

Buffé

Välj
Gremolatastekt kyckling  (kan värmas innan servering)
eller
Flankstek
eller
Majs, zucchini & gråärtsfritters

Serveras därtill

Tarte med karamelliserad lök, spenat, mozzarella & salvia (kan värmas innan servering)
***
Potatis, sojabönor & vårlök i kapriscrème
***
Sallad med melon, vitost, torkad oliv, saltrostade pumpakärnor, basilikavinägrett
***
“ Pesto” på semitorkad tomat, solroskärnor, parmesan
***
Rostad vitlöksaioli
***
Focaccia
***
Örtfärskost

Meny med kyckling min. 20 portioner – 325:- per person
Meny med flankstek min. 20 portioner – 340:- per person
Meny med fritters    min. 20 portioner – 325:-per person

Komplettera din buffé

Lufttorkad skinka 30:-
Citrongräs, ingefära & sesam bakad lax 60:-
Nudelsallad “Asian style”, krispigt grönt, koriander, jordnötter 45:-
3 x ostar med kvittenmarmelad ( tallegio, gruyère, manchego ) 95:-

Desserter

Brownie [vispad lagerbladspannacotta, citronkokt päron]
***
Mascarponemousse [jordgubb & limecrème, digestive]
65:-
min. 20 per sort