Middag

En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?

Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.

Boka bord

 Serveras från 17.00 tis-fre, lör-sön från 12:00

Förrätter:

Risotto

[signalkräfta, kantarell, curry]

145:-

 

Rå oxe

[gruyère, sardell, kapris]

145:-

 

Kronärtskocka

[tryffel, pecorino, radisho]

125:-

Varmrätter

Dagens fångst

[kål x 3, krondill, vesterhavsost]

345:-

 

Ankbröst

[jordärtskocka, plommon, coppa-lufttorkad karré, cognac]

285:-

 

Rotselleri

[hasselnöt, apelsin, puylinser, svamp]

245:-

 

Ryggbiff

[‘nduja, svartrot, lök, cornichons]

305:-

Dessert

Lingon

[päron, fudge, rosmarin]

125:-

 

Solberga

[äpple från Solberga, björnbär, vit choklad, mandel]

125:-

 

Tryffel

[variation på smak & form]

29:-

 

VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG      PUBMENY       CATERING