Middag

En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?

Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker i en gryta samtidigt som vi har kålpudding på menyn.

Boka bord

Förrätter

Gravad gös
Kålgrädde, fänkål, rå lakrits, syrat äpple, majonnäs med smak av libbsticka
155 kr

Tartar på oxe
Lök, soja & sesamemulsion, rostade vallmofrö, rivet pepparrotssmör
155 kr

Jordärtskockssoppa
Tomatterrin, portabellosvamp, basilikapärlor, torkad oliv
129 kr

Varmrätter

Torsk
Lardo, blåmusselbuljong, råpicklad gurka, confiterad purjolök, dill
295 kr

Rådjur
Sotad lök, äppelcrème, syltade havtorn, Bordelaissås
285 kr

Variation på kål
Blomkål, friterad brysselkål, kålbuljong, falafel, krisp på pecorino, tryffel
235 kr

Desserter

Lingonsorbet
Yoghurtskum, salt kola, lakritsmaräng
115 kr

Choklad bavaroise
Yuzu ganache, kokos, szechuanpeppar, brynt smörkaka, äpple
125 kr

Kaffegodis x 3
75 kr



Vår Klassiska Meny

SOS

Gin, enbär, gurka & svartpeppar-sill

Dijon & Solbergahonung-sill

Dronningens sill

Ägg, ost, smör & bröd

Hel 185 kr Halv 125 kr

Stekt sill

Potatispuré, rårörda lingon & brynt smör

165 kr

Äggakaga

Varmrökt sidfläsk och rårörda lingon

195 kr

Oxkinder ”kalops”

Picklade rödbetor & potatispuré

225 kr

Mormor Majkens köttbullar

Gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka

Hel 185 kr Halv 125 kr

VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG       GÅSAMIDDAG       JULBORD       PUBMENY       CATERING