

Middag
En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?
Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.
Helgmeny
Förrätter
Tartar på oxe
[grön paprika, n’dujamajo, manchego, spansk körvel & chicharros]
155:-
Räkor
[dijonmajo, friterad pepperrot, citronette, sikrom, dill, baguetteflarn]
155:-
Varmrätter
Kvällens kött
[grön sparris, friterad kronärtskocka, marinerad kronärtskocka rödvinssås med tomat & brynt smör majo]
345:-
Kvällens fisk
[vit sparris, pancetta, forellrom, sandefjordsås]
345:-
Kvällens vegetariska
[vit sparris, betor, sotad getost, crumble på dill, valnöt, dadel & ljummen honungsvinegrette]
285 :-
Välj valfri förrätt, varmrätt & dessert från vår helgmeny för 545:-
Fråga efter utvalda viner till varje rätt!
Desserter
Bakad choklad
[ananas, kokosskum, thaibasilika, cashewnöt]
125:-
Passion crème brûlée
[halloncurd, hallon, brynt vit choklad, mandelkrokant]
125:-
3 x Ost
[marmelad & fröknäcke]
155:-
Chokladtryffel
[fråga efter kvällens smak]
39:-
Alltid på gästis
Äggakaka
[varmrökt sidfläsk och rårörda lingon]
195:-
Mormor Majkens köttbullar
[gräddsås, lingon, pressgurka]
1/1 195:- 1/2 125:-
Toast Skagen
1/1 195:- 1/2 155:-
Gravad lax
[dill &-gräddkokt potatis, gurka i skånsk senapscréme, citron & rädisa]
265:-
Allergier, fråga efter innehållet i maten, så hjälper vi er!


