Middag

En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?

Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.

Boka bord

Vår kvällsmeny serveras från fredag, 17.00.

Förrätter

Räkbisque

[grön ärtscrème, vispad grädde, räkolja, stekt bröd med räkor, lagrad prästost]

165:-

Tartlette

[tomat-& lökmarmelad, hemmagjord ricotta, färska bönor, dillfrö & dillolja]

145:-

+ 36 månader pata negra 65:-

Varmrätter

Kalv

[majs- & chipotlecrème, friterad minimajs, hummer, friterad vitlök, rödvinssås]

345:-

Regnbåge

[gräddkokta kantareller, forellrom, pancetta]

325:-

Friterade jordärtskockor

[gräddfil, brynt kantarellsmör, linser, äppelchutney, krondillsolja]

285:-

Dessert

Björnbär

[gånger 3, pumpafrökaka, sotad getost, rödbeta, lakrits]

145:-

Donut

[äppelkompott, vaniljsorbet, kanelsirap, havrecrunch]

145:-

Chokladtryffel

[fråga efter kvällens smak]

29:-

Allergier, fråga efter innehållet i maten, så hjälper vi er!

För våra gäster som är barn, gör vi gärna de flesta rätterna i halva portioner.

Vår klassiska meny

Mormor Majkens köttbullar

[gräddsås, lingon, pressgurka]

halv 125:- hel 185:-

Toast Skagen

halv 155:- hel 195:-

Äggakaga

[varmrökt sidfläsk och rårörda lingon]

195:-

Gravad lax

[gurka i skånsk senapscrème, dill- & gräddkokt potatis]

265:-

SOS

[dronningens, gin &-rosépeppar, solberga äpple, skånsk senap-& dill,

lagrad prästost, ägg]

halv 145:- hel 195:-

Allergier? Fråga oss, så hjälper vi er!

VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG      PUBMENY       CATERING