

Middag
En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?
Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.
Vår kvällsmeny serveras från fredag, 17.00 till söndag 15.30
Helgmeny vecka 20
Förrätt
Tartar på lax & pilgrimsmussla
[fänkålscrème, syrad gurka, citronpärlor, friterad pepparrot & dillolja]
Varmrätt
Oxfilé
[gröna bönor, smör med libbsticka, lök-& baconmarmelad, parmesanfriterad jordärtskocka]
Dessert
Hallon
[flädersorbet, citroncurd, kanderad viol, maräng, dragonsirap]
Hel meny: 515:-
Dryckespaket: 375:-
Alkoholfritt dryckespaket: 195:-
Förrätter
Gravad fjällröding
[ramslök, äggula, kavring, cornichon]
165:-
Smörstekt purjolök
[päron, valnöt, sardell, blå kornblomst]
145:-
Friterad griskind
[morot, dill, senap, honung]
145:-
Varmrätter
Ryggbiff
[ört -& balsamicomarinerad tomat, parmesan, roman, färska bönor, bearnaise]
345:-
Havskatt
[svensk färskpotatis, smörsås, rökt lax, sparris]
345:-
Skogschampinjon
[smörböna, nässlor, hasselnöt, rabarber, miso]
245:-
Dessert
Chokladpastej
[olivoljeglass, surdegsflarn, hasselnötssponge]
125:-
Blå kornblomst
[kryddbröd, kondenserad mjölk]
105:-
Rabarber
[krossade drömmar, jordgubbscrème, tosca, gräddfilssorbet]
145:-
Tryffel
[variation på smak]
29:-
Vår klassiska meny
Torskrygg
[pepparrot, ägg, dill, smör]
245:-
Äggakaga
[varmrökt sidfläsk och rårörda lingon]
195:-
Toast skagen
1/1 195:- 1/2 155:-
Mormor Majkens köttbullar
[gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka]
1/1 185:- 1/2 125:-
Allergier? Fråga oss, så hjälper vi er!


