Middag

En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?

Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.

Boka bord

Helgmeny vecka 15

Förrätt

Vit sparris

[brynt smör, citronemulsion, laxrom, rostade hasselnötter]

Varmrätt

Ankbröst

[shiitake, ljummen isberg, potatispuré med gari, citrongrässky]

Dessert

Inkokt rabarb

[snö-ägg , vaniljskum, kaksmulor]

Vegetarisk meny

Förrätt

Vit sparris

[brynt smör, citronemulsion, tångkaviar, rostade hasselnötter]

Varmrätt

Friterad polenta

[shiitake, ljummen isberg, potatispuré med gari, emulsion på citrongräs]

Dessert

Inkokt rabarb

[snö-ägg, vaniljskum, kaksmulor]

Meny 395:-

Vegetarisk meny 375:-

Klassiska Menyn

Stekt sill

[potatispuré, rårörda lingon & brynt smör]

165:-

Veckans vegetariska 205:-

Äggakaga [varmrökt sidfläsk och rårörda lingon] 195:-

Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka] Hel 185:- Halv 125:-

Allergier? Fråga om innehållet i maten.

VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG      PUBMENY       CATERING