

Middag
En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?
Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker i en gryta samtidigt som vi har kålpudding på menyn.
Förrätter
Halstrad pilgrimsmussla – morot, kålrabbi, havskräfta, dill – 165
Carpaccio på älg – torkade lingon, mango, västerbottenost, timjansvodka – 165
Tempererat ägg – svamp, ricotta, pumpa, schalottenlök – 135
Varmrätter
Gris – jordärtskocka, grönpeppar, dijon, spätzle – 245
Piggvar – spenat, soyasmör, gräddfil, bottarga – 285
Polenta – tryffelpecorino, pistage, auberginesalvia – 225
Desserter
Vit choklad – dill, lakrits, hallon – 115
Råg-glass – nypon, mandelbrûlée, citron – 125
Kaffegodis x 3 – variation på sött till kaffet – 75
Vår Klassiska Meny
SOS
Gin, enbär, gurka & svartpeppar-sill
Dijon & Solbergahonung-sill
Dronningens sill
Ägg, ost, smör & bröd
Hel 185 kr Halv 125 kr
Stekt sill
Potatispuré, rårörda lingon & brynt smör
165 kr
Äggakaga
Varmrökt sidfläsk och rårörda lingon
195 kr
Mormor Majkens köttbullar
Gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka
Hel 185 kr Halv 125 kr
Confiterat anklår cassoulet Sidfläsk, bönor, tomat, vin, örter & hasselnötter 215 kr


