Middag

En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?

Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.

Boka bord

Onsdag & torsdag 9-10/6, från 17:00.

Chark [ost, inläggningar] 155:

Kvällens kött [fråga efter styckningsdetalj & tillbehör] 245:-

Caesarsallad [tupp, alternativt confiterad torsk] 159:-

3 x Smörrebröd [friterad fisk med remoulad, ribbesteg med rödkål & rökt lax med äggröra & sparris] 3st 169: – 1st 65:-

Stekt sill [potatispuré, rårörda lingon & brynt smör] 165:-

Äggakaga [varmrökt sidfläsk och rårörda lingon] 195:-

Räkmacka [foccacia, dilldijonnaise, picklad gurka & lök] 145:-

Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka] Hel 185:- Halv 125:-

Högrevsburgare [jalapenomajo, karamelliserad lök, manchego, saltgurka & pommes frites] 169:-

Bakad choklad [hallonsorbet] 95:-

Allergier? Fråga om innehållet i maten.

VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG      PUBMENY       CATERING