

Middag
En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?
Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.
Sommarmeny
Serveras hela dagen, lunch & kväll från Tisdag 1 Juli
Ni hittar menyn under här
Måndag: Stängt
Tisdag 11:30-15:00
Onsdag 11:30-15:00
Torsdag 11:30-15:00
Fredag 11:30-15:00 – 17:00-20:30 (köket stänger)
Lördag 11:30-15:00 17:00-20:30 (köket stänger)
Söndag 11:30-15:00
å hjälper vi er!


