Middag

En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?

Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.

A la carte meny – serveras fredagar från kl 17.00 & hela lördagar ( söndagar serverar vi brunch).

22 september – 13 oktober

Helgmeny, 3 rätter – 555:-

Sotad lax [tomatconsommé, sjökorall, dillolja, korianderfrö, svartpepparemulsion]

Entrecôte [vita rotfrukter i svart vitlök & citrontimjan, rödlökssmör, krispig kål, rödvinssås]

Faringlaserad ananas [kokoskaka, romglass, chokladganache, limeyoghurt]

De mindre

Oliver 65:-

Rotfruktschips & tryffeldipp 65:-

Chicharricos fläsksvålar & tryffeldipp 75:-

Marconamandlar 75:-

Chips, vispad crème fraiche, löjrom & rödlök 165:-

Prosciutto roma 75:-

Ölkorv x 3 75:-

Manchego 3 mån 75:-

Förrätter

Potatis &- wasabiskum [tångkaviar, friterad ostronskivling, picklad rättika, physalis, brynt sojasmör] 135:-

Sotad lax [tomatconsommé, sjökorall, dillolja, korianderfrö, svartpepparemulsion] 155:-

Råbiff [picklad shiitake, sesam-& limemajo, pak choi, gurka, äggula] 155:- +pommes frites 30:-

Blåmusslor [vitt vin, fänkål, schalottenlök, persilja] 155:- +pommes frites 30:-

Varmrätter

Bakad pumpa [svartkål, rostad mandel, svamp, honungsvinägrett, torkad oliv, blå kornblomstcrème] 265:-

Entrecôte, 250 gram [vita rotfrukter i svart vitlök & citrontimjan, rödlökssmör, krispig kål, rödvinssås] 375:-

Råbiff [picklad shiitake, sesam-& limemajo, pak choi, gurka, äggula, pommes frites] 275:-

Panerad schnitzel [gubbröra, ärtpuré, surkål, brynt smör] 245:-

Gös [kräfta, dill, pepparrot, gurka, gräddkokt svamp] 265:-

Blåmusslor [vitt vin, fänkål, schalottenlök, persilja, pommes frites] 225:-

Äggakaka [varmrökt sidfläsk , rårörda lingon] 195:-

Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré] 195:-

Till barnen om de vill äta mindre

Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré] 1/2 125:-

Äggakaka [varmrökt sidfläsk och rårörda lingon] 1/2 125:-

Burgare [tomat, gurka, sallad, pommes frites, majo & ketchup] 145:-

Gös [kokt potatis, dillmajo, gurka, sallad, tomat] 165:-

Dessert

Faringlaserad ananas [kokoskaka, romglass, chokladganache, limeyoghurt] 125:-

Varm brie de Meaux [päron, rostade nötter, honung] 105:-

Chokladbit [fråga efter kvällens smak] 39:-

VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG      PUBMENY       CATERING