Middag

En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?

Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.

Boka bord

Vår kvällsmeny serveras från fredag, 17.00 till söndag 15.30

Helgmeny vecka 20

Förrätt

Tartar på lax & pilgrimsmussla

[fänkålscrème, syrad gurka, citronpärlor, friterad pepparrot & dillolja]

Varmrätt

Oxfilé

[gröna bönor, smör med libbsticka, lök-& baconmarmelad, parmesanfriterad jordärtskocka]

Dessert

Hallon

[flädersorbet, citroncurd, kanderad viol, maräng, dragonsirap]

Hel meny: 515:-

Dryckespaket: 375:-

Alkoholfritt dryckespaket: 195:-

Förrätter

Gravad fjällröding

[ramslök, äggula, kavring, cornichon]

165:-

Smörstekt purjolök

[päron, valnöt, sardell, blå kornblomst]

145:-

Friterad griskind

[morot, dill, senap, honung]

145:-

Varmrätter

Ryggbiff

[ört -& balsamicomarinerad tomat, parmesan, roman, färska bönor, bearnaise]

345:-

Havskatt

[svensk färskpotatis, smörsås, rökt lax, sparris]

345:-

Skogschampinjon

[smörböna, nässlor, hasselnöt, rabarber, miso]

245:-

Dessert

Chokladpastej

[olivoljeglass, surdegsflarn, hasselnötssponge]

125:-

Blå kornblomst

[kryddbröd, kondenserad mjölk]

105:-

Rabarber

[krossade drömmar, jordgubbscrème, tosca, gräddfilssorbet]

145:-

Tryffel

[variation på smak]

29:-

Vår klassiska meny

Torskrygg

[pepparrot, ägg, dill, smör]

245:-

Äggakaga

[varmrökt sidfläsk och rårörda lingon]

195:-

Toast skagen

1/1 195:- 1/2 155:-

Mormor Majkens köttbullar

[gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka]

1/1 185:- 1/2 125:-

Allergier? Fråga oss, så hjälper vi er!

VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG      PUBMENY       CATERING