Middag

En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?

Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.

Boka bord

Menyn gäller fredagar från 17:00 & lördag, söndag från 12:00.

Helgmeny vecka 3 [helgmenyn byter vi varje vecka]

Crème Ninon

[krispig salami, getostcrème, gulbetor & dill]

Bakad röding

[sotad & marinerad endive, apelsin, dragon, smörsås]

Friterad munk

[crème fraicheglass, karamellsås, rostat bovete]

Hel meny 495:-

Vinpaket 415:-

Alkoholfritt dryckespaket 295

Förrätter

Halstrad pilgrimsmussla

[vinägerstekt fläsk, äpple, forellrom, körvel]

165:-

Smörstekt purjolök

[päron, valnöt, sardell, blå kornblomst]

145:-

Ankrilette

[rotfruktsremoulad, balsamicolök, cornichons, friterad lök]

145:-

Varmrätter

Ryggbiff

[ört -& balsamicomarinerad tomat, parmesan, roman, färska bönor, bearnaise

325:-

Havsabborre

[svartrot, ‘Nduja, blodgrape, friterad zucchini, vitvinssås]

305:-

Polentacrème

[parmesan, portabello, tomat, vitlök, persilja]

245:-

Allergier? Fråga oss, så hjälper vi er!

Dessert

Chokladcrème

[variation på körsbär, brynt misokola, krisp]

125:-

Blå kornblomst

[kryddbröd, kondenserad mjölk]

105:-

Vispad vaniljpannacotta

[rosmarin, äpple, fudge, smördeg]

95:-

Tryffel

[variation på smak]

29:-

VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG      PUBMENY       CATERING