Middag

En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?

Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker i en gryta samtidigt som vi har kålpudding på menyn.

Boka bord

Förrätter

Halstrad pilgrimsmussla – morot, kålrabbi, havskräfta, dill – 165

Carpaccio på älg – torkade lingon, mango, västerbottenost, timjansvodka – 165

Tempererat ägg – svamp, ricotta, pumpa, schalottenlök – 135

Varmrätter

Gris – jordärtskocka, grönpeppar, dijon, spätzle – 245

Piggvar – spenat, soyasmör, gräddfil, bottarga – 285

Polenta – tryffelpecorino, pistage, auberginesalvia – 225

Desserter

Vit choklad – dill, lakrits, hallon – 115

Råg-glass – nypon, mandelbrûlée, citron – 125

Kaffegodis x 3 – variation på sött till kaffet – 75

Vår Klassiska Meny

SOS
Gin, enbär, gurka & svartpeppar-sill
Dijon & Solbergahonung-sill
Dronningens sill
Ägg, ost, smör & bröd
Hel 185 kr Halv 125 kr

Stekt sill
Potatispuré, rårörda lingon & brynt smör
165 kr

Äggakaga
Varmrökt sidfläsk och rårörda lingon
195 kr

Mormor Majkens köttbullar
Gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka
Hel 185 kr Halv 125 kr

Confiterat anklår cassoulet Sidfläsk, bönor, tomat, vin, örter & hasselnötter 215 kr


VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG      PUBMENY       CATERING