Middag

En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?

Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.

Serveras Fredag från 17:00, hela Lördag & Söndag

Att börja med

Chips med löjrom, crème fraiche & rödlök 165:-
Oliver 65:-
Rotfruktschips & tryffeldipp 65:-
Marconamandlar 75:-
Fläsksvålar & tryffeldipp 75:-
Lufttorkade korvar 75:-

Helgmeny

Sesam & chilikryddad tonfisk [gurkvatten, rischips, koriandermajo, mizuna]

*****

Kalvrygg [palsternackscremé, råhyvlad sparris, morot, dill, syrenvelouté ]

*****

Myskmadra glass [smörstekt sockerkaka, kanderad pistage, vit chokladganache, granskottssirap]

3 rätters meny 575:-
Dryckespaket 375:-
Alkoholfritt dryckespaket 250:-

Förrätter

Gazpacho sorbet [friterad coppa, manchegokrisp, basilikaolja]
155:-

Sesam & chilikryddad tonfisk [gurkvatten, rischips, koriandermajo, mizuna]
175:-

Varmrätter

Kalvrygg [palsternackscremé, råhyvlad sparris, morot, dill, syrenvelouté ]
345:-

Ryggbiff [pommes frites, ramslökssmör, grillad gemsallad, haricots verts, skysås]
365:-

Friterad pirog [ricotta, spenat, baba ganoush, gurka, mynta, inkokt grape]
265:-

Varmrätter Alltid på Gästis

Äggakaka [varmrökt sidfläsk och rörda lingon]
225:-

Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré]
195:-

Kolja [mangold, rostad mandel, gulbetor, kapris, brynt smör]
325:-

Ciderbrässerad griskind [jordärtskockscrème, äpplechutney, ramslök, raps, surkål]
245:-

Varmrätterpå besök

Dubbel smashburgare [cheddar, picklad lök, sallad, saltgurka, tomat, majo, pommes frites]
225:-

Fish & chips [tartarsås, citron, säsongens grönt]
175:-

Till barnen om de vill äta mindre

Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré] 125:-

Äggakaka [varmrökt sidfläsk och rörda lingon] 135:-

Kolja [brynt smör, kokt potatis, gurka, tomat, sallad] 165:-

Ryggbiff [pommes frites, skysås, gurka, tomat, sallad] 165:-

Fish & chips [tartarsås, citron, säsongens grönt] 125:-

Smashburgare [sallad, tomat, gurka, majo, pommes frites] 125:-

Vaniljglass [kolasås, popcorn] 55:-

Dessert

Myskmadra glass [smörstekt sockerkaka, kanderad pistage, vit chokladganache, granskottssirap]
145:-

Fläder cheesecake [rabarbersoppa, jordgubbar]
135:-

Chokladbit [fråga efter kvällens smak]

39:-

VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG      PUBMENY       CATERING