

Middag
En vanlig fråga vi kockar får är vad vi har för inriktning på vår matlagning? Är det husmanskost, franskt, asiatiskt, vegetariskt, ekologiskt, bara skånskt osv? Måste vi ha bara EN inriktning?
Vi älskar att laga mat, äta mat, prata mat, leta råvaror (gärna närproducerade), leva mat, nörda in oss på mat, men be oss inte ha bara en inriktning när vi kan ha hela världens smaker.
Helgmeny vecka 15
Förrätt
Vit sparris
[brynt smör, citronemulsion, laxrom, rostade hasselnötter]
Varmrätt
Ankbröst
[shiitake, ljummen isberg, potatispuré med gari, citrongrässky]
Dessert
Inkokt rabarb
[snö-ägg , vaniljskum, kaksmulor]
Vegetarisk meny
Förrätt
Vit sparris
[brynt smör, citronemulsion, tångkaviar, rostade hasselnötter]
Varmrätt
Friterad polenta
[shiitake, ljummen isberg, potatispuré med gari, emulsion på citrongräs]
Dessert
Inkokt rabarb
[snö-ägg, vaniljskum, kaksmulor]
Meny 395:-
Vegetarisk meny 375:-
Klassiska Menyn
Stekt sill
[potatispuré, rårörda lingon & brynt smör]
165:-
Veckans vegetariska 205:-
Äggakaga [varmrökt sidfläsk och rårörda lingon] 195:-
Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka] Hel 185:- Halv 125:-
Allergier? Fråga om innehållet i maten.


