

Lunch på Dalby Gästis
Dagens lunch & vegetariska v. 50
Tisdag: Ansjovisbakad lax [ärtor, västerbottenost, dill, smulad gräddfil, spenat, brynt smör]
Onsdag: Färsbiff [blomkålspuré, vinbär &- stjärnanischutney, krispig kål]
Torsdag: Kyckling au glögg [potatispurè, apelsin, nejlika, rökt sidfläsk, svamp]
Fredag: Kanelglacerad pluma [bakat äpple, senapscrème, friterad brysselkål, skysås]
Veckans vegetariska
Smördegsinbakad svampterrin [gräddkokt grönkål, stiltoncrème, friterade linser, äpple &-fikonchutney]
145:- inklusive soppa, sallad, bröd, kaffe & sött
Alltid på Gästis
Äggakaka [varmrökt sidfläsk och rörda lingon] 195:-
Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré] 1/1 195:- 1/2 125:-
S o S [3 x sill, ost, smör] 1/1 195:- 1/2 125:-
Rimmad confiterad fläsksida [cheddargratinerad spetskål, äpplechutney, lökcrisp, ölsky] 245:-
Skinnstekt sejrygg [hackat ägg, räkor, råmarinerad fänkål, senapsveloute, dillolja] 305:-
Dessert
Ris à la Malta [körsbärssås, mandelkrokant] 65:-
Mandelmussla [hjortronsylt, vispad grädde] 35:-
Allergier, fråga efter innehållet i maten, så hjälper vi er!


