

Lunch på Dalby Gästis
Lunchmeny v.23
Onsdag: Krispigt kycklinglår [ricotta, picklad zucchini, romescosås & pak chai]
Torsdag: Dagens fångst [sauterad blomkål, sockerärtor, syrad fänkål, grönärtssås]
Fredag: Kalv [sommarkål, feta, basilika-aioli, torkad oliv & citronsky]
Sallad: Rostbiff [färskpotatis, rostad majs, tomat, picklad lök, koriander & chipotlemajo]
Vegetariskt: Bakad spetskål [färskpotatis, friterad svamp, hackat ägg, gräslök, dill & brynt smör]
145:- inklusive soppa, sallad, bröd, kaffe & sött
Alltid på gästis
Äggakaka [varmrökt sidfläsk och rårörda lingon] 195:-
Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka] 1/1 195:- 1/2 125:-
Toast Skagen 1/1 195:- 1/2 155:-
Gravad lax [dill &-gräddkokt potatis, gurka i skånsk senapscréme, citron & rädisa] 265:-
Allergier, fråga efter innehållet i maten, så hjälper vi er!


