Lunch på Dalby Gästis
Dagens lunch & veckans vegetariska v.46
Tisdag: Fiskwallenbergare [gröna ärtor, hackat ägg, brynt smör, dill, rödkålscruditè]
Onsdag: Tuppfärsbiff [honungsrostade vita rotfrukter, cheddarkrisp, currypicklat äpple, dragonsås]
Torsdag: BBQ glacerade revben [majscrème, bön & tomatsalsa, rostad vitlöksmajo, sötpotatis]
Fredag: Nattbakat högrev [sotad schalottenlök, rotselleripurè, picklad gulbeta, rödvinssås]
Veckans Vegetariska
Friterad polenta [bakad butternut pumpa, grönkålschips, brynt smörmajo, valnötter, picklat äpple]
145:- inklusive soppa, sallad, bröd, kaffe & sött
Alltid på Gästis
Äggakaka [varmrökt sidfläsk och rörda lingon] 225:-
Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré] 1/ 2 125:- 1/1 195:-
Gös [gulbeta, rökta räkor, yuzu, gröna ärtor, savojkål] 355:-
Brässerad oxkind [kejsarhatt, kapris, balsamicolök, palsternacka] 255:-