

Lunch på Dalby Gästis
Dagens lunch & veckans vegetariska v.14
Tisdag: Rimmad Oxbringa [stomp på ljusa rotfrukter, pepparrotsbuljong, ramslöksolja, grov dijon, picklad rättika]
Onsdag: Färsbiff [fetaost, gröna bönor, tomat, persilje & vitlökssmör, krutonger]
Torsdag: Kycklingfilé [potatis & parmesanpuré, sellerivelouté, citron & dillgurka, bakad purjolök]
Fredag: Pepparstekt fläskkarré [rostad spetskål, rödlöksmarmelad, dragon & dijoncrème, bacon, kapriskrisp]
Veckans Vegetariska
Bakad spetskål [smulad gräddfil, tångkaviar, krasseolja, hackat ägg, brynt smör, rostade hasselnötter]
145:- inklusive soppa, sallad, bröd, kaffe & sött
Sallad
[kyckling, bacon, caesardressing, krutong, tomat, roman] 165:-
Alltid på Gästis
Äggakaka [varmrökt sidfläsk och rörda lingon] 225:-
Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré] 1/ 2 125:- 1/1 195:-
Gös [vongolemusslor, sotad salladskål, picklat äpple, ramslöksvelouté, Västerbotten] 375:-
Panerad schnitzel [gröna ärtor, ansjovis, citron, kapris, skysås] 225:-


