Nedan meny serveras Torsdag, Fredag, Lördag & Måndag (söndag endast brunch)
Påsk på Dalby Gästis
Skärtorsdag
Lammfärsbiff [jordärtskocka, parmesan, rostad vitlök, basilikamajonnäs, tomatsky]
145:-
Långfredag
Rödvinsbräserad oxkind [rökt sidfläsk, champinjoner, tryffelcrème, friterad persilja]
245:-
Påskafton
Dagens fångst [gröna ärtor, räkor, fänkål, brynt ramslökssmör]
245:-
Påskdagen
Påskbrunch – Sittningar 11:00 & 13:30
345:-
Annandagpåsk
Tupp [blomkålspuré, dillrostad savojkål, baconkrisp, äpplevinägersås]
245:-
Vegetarisk
Betor [sotad getost, pocherat ägg, yoghurt, rostade hasselnötter, brynt smör]
195:-
Påsktallrik
Terrin på matjes, päron & gulbeta
Ramslöksgravad lax, picklad gurka, smulad gräddfil & potatiskrisp
Äggroyal, forellrom, picklad lök, friterade nässlor
Betor, ägg, dijon, pepparrot & anjovis
Rimmat rökt lamm, sparris, olivoljecrème, gammel knas
345:-
Påskmeny
Ramslöksgravad lax [äggroyal, forellrom, sparris, potatiskrisp]
Lammrostbiff [betor i svart vitlök & citrontimjan, sotad getost, honungssky]
Rabarber [pistagekaka, vaniljglass, mynta & vit chokladcrème]
565:-
Alltid på Gästis
Äggakaka [varmrökt sidfläsk och rörda lingon]
205:-
Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré]
1/ 2 125:- 1/1 195:-
Fläsklägg [rosmarin & honungsrostad kålrot, picklat äpple, senap, grillad grädde]
225:-
Hälleflundra [confiterad purjolök, blåmusslor, friterad persilja, västerbottenpuré, vitvinsås]
375:-
Sos [3 x sill, ost, smör]
1 / 2 145:- 1 /1 205:-
Allergier, fråga efter innehållet i maten, så hjälper vi er!