Påsk på Gästis

26-27 Mars – lunch 11:30-14:30

Skärtorsdag
Lunch: 11:30- 15:00

Långfredag
Lunch: 11:30- 15:00

Påskafton
Lunch: 11:30- 15:00

Påskdagen
Påskbrunch med sittningar 11:00 & 13:30

Annandagpåsk
Lunch: 11:30- 15:00

Nedan meny serveras Torsdag, Fredag, Lördag & Måndag (söndag endast brunch)

Påsk på Dalby Gästis

Skärtorsdag

Lammfärsbiff [jordärtskocka, parmesan, rostad vitlök, basilikamajonnäs, tomatsky]

145:-

Långfredag

Rödvinsbräserad oxkind [rökt sidfläsk, champinjoner, tryffelcrème, friterad persilja]

245:-

Påskafton

Dagens fångst [gröna ärtor, räkor, fänkål, brynt ramslökssmör]

245:-

Påskdagen

Påskbrunch – Sittningar 11:00 & 13:30

345:-

Annandagpåsk

Tupp [blomkålspuré, dillrostad savojkål, baconkrisp, äpplevinägersås]

245:-

Vegetarisk

Betor [sotad getost, pocherat ägg, yoghurt, rostade hasselnötter, brynt smör]

195:-

Påsktallrik

Terrin på matjes, päron & gulbeta

Ramslöksgravad lax, picklad gurka, smulad gräddfil & potatiskrisp

Äggroyal, forellrom, picklad lök, friterade nässlor

Betor, ägg, dijon, pepparrot & anjovis

Rimmat rökt lamm, sparris, olivoljecrème, gammel knas

345:-

Påskmeny

Ramslöksgravad lax [äggroyal, forellrom, sparris, potatiskrisp]

Lammrostbiff [betor i svart vitlök & citrontimjan, sotad getost, honungssky]

Rabarber [pistagekaka, vaniljglass, mynta & vit chokladcrème]

565:-

Alltid på Gästis

Äggakaka [varmrökt sidfläsk och rörda lingon]

205:-

Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré]

1/ 2 125:- 1/1 195:-

Fläsklägg [rosmarin & honungsrostad kålrot, picklat äpple, senap, grillad grädde]

225:-

Hälleflundra [confiterad purjolök, blåmusslor, friterad persilja, västerbottenpuré, vitvinsås]

375:-

Sos [3 x sill, ost, smör]

1 / 2 145:- 1 /1 205:-

Allergier, fråga efter innehållet i maten, så hjälper vi er!

VI SERVERAR

LUNCH       MIDDAG      PUBMENY       CATERING