Lunchmeny vecka 24

Måndag: Krispig karré

[äggnudlar, friterat ägg, krispigt grön, sötsyrlig sås, koriander]

***

Tisdag: Pankofriterad spätta

[remoulad, roman, gröna ärtor, dill]

***

Onsdag: Viltfärsbiff

[rabarberchutney, körvelsmörssås, stompad potatis, prästost, majrova]

***

Torsdag: Högrev

[pico de gallo, färska bönor, rostad majs, gräddfil]

***

Fredag: Kyckling ”pot au feu”

[morot, rökt sidfläsk, mungbönor, pimento]

***

Veckans Vegetariska:

Broccoli &- bulgurbiff

[spenat i rostad vitlök & spiskummin, citronyoghurt]

130:- inklusive, bröd, smör & vatten

Våra klassiker

Stekt sill

[potatispuré, rårörda lingon & brynt smör]

165:-

***

Äggakaga

[varmrökt sidfläsk och rårörda lingon]

195:-

***

Mormor Majkens köttbullar

[gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka]

Hel 185:- Halv 125:-

Allergier? Fråga efter innehållet i maten.