Lunch på Dalby Gästis
Dagens lunch & vegetariska v. 17
Tisdag: Hjortfärsbiff [palsternackscrème, björnbär & vinbärschutney, sky, lökkrisp]
Onsdag: Stekt sill [spritärta, rädisa, syrad fänkål, dill, ramslökssmör]
Torsdag: Panerad schnitzel [rotfruktsremoulad, bakad purjolök, spetskål, brynt smörmajonnäs]
Fredag: Kalkon [rostad kronärtskocka, aubergine, semitomatsås, basilikaolja, västerbottencroquette]
Vegetariska: Quesadillas [tomat, stekt ägg, rostade fröer, machesallad, chipotlemajonnäs, chimichurri]
145:- inklusive soppa, sallad, bröd, kaffe & sött
13.30-14.30, har vi Late Bird på Dagens och Veckans vegetariska – 125:- inklusive soppa, sallad, bröd, kaffe & sött
Alltid på Gästis
Äggakaka [varmrökt sidfläsk och rörda lingon] 205:-
Mormor Majkens köttbullar [gräddsås, lingon, pressgurka, potatispuré]
1/ 2 125:- 1/1 195:-
Fläsklägg [rosmarin & honungsrostad kålrot, picklat äpple, senap, grillad grädde] 225:-
Sotad röding [brynt hollandaisesås, grön sparris, kimchi, pommes Anna] 365:-
Allergier, fråga efter innehållet i maten, så hjälper vi er!