Coronarestriktioner

För att minimera risken för smittspridning och uppfylla Folkhälsomyndighetens föreskrifter tillämpar vi följande regler och policyer

Våra gästers, och personalens välmående är vår första prioritet i alla lägen. För att begränsa smittrisken för coronaviruset har vi infört säkerhetsrutiner för att du som gäst ska ha en trygg upplevelse hos oss. Vi håller oss konstant underrättade om, och följer rekommendationer och instruktioner från Folkhälsomyndigheten och andra relevanta myndigheter.

Att du som gäst är frisk när du kommer till oss är en självklarhet. Vår personal tillämpar givetvis samma principer. Minsta symtom så är det hemgång – detta gäller dig och det gäller oss.

Vi lyssnar naturligtvis på direktiv kring bar- och matservering. Vi är också noga med rekommenderat mellanrum mellan bord och personer när vi dukar. För att följa direktiven om rekommenderat avstånd har vi begränsat antalet bord i våra restauranger, vilket gör att det blir lite luftigare mellan er gäster. Vi håller rekommenderat avstånd, minst en meter mellan sällskap.

Dagar då vi har många bokningar delar vi upp sällskapen i våra två matsalar. Vi håller en meters mellanrum mellan varje sällskap, men inte mellan varje gäst. Så det är viktigt att ni i ert sällskap känner er bekväma med att sitta bredvid varandra vid ert bord.

Vi har lagt stor vikt vid olika sittningstider för att säkerställa en bra spridning på gästantalet. Delat upp beställningarna i våra olika matsaler och har tydliga riktlinjer / kommunikation för att få ett bra flöde i huset.

  • Vid ankomst ber vi er vänta vid entrén tills vår personal visar er var ni ska sitta. Vid kö, vänligen håll avstånd till nästa sällskap.
  • Gäster som sitter på våning 2, har toaletter på samma plan som endast används av gäster som avnjuter sin middag här.
  • Gäster som placeras i matsalen på entréplan, använder sig av toaletterna i källarplan. Vi ber er att hålla avstånd i trappan om det är fler gäster på väg upp eller ner.

Tyvärr, i rådande omständigheter finns det inte möjlighet att gå fritt runt och titta i huset. Vi förstår att alla är nyfikna på vårt fina hus efter renovering, men vi får be er bli sittande med ert sällskap. Det kommer andra tillfällen när vi gärna ser er titta in i våra olika lokaler.

Mat och dryck som beställs serveras av vår personal vid ert bord.
Handsprit finns tillgängligt i alla våra miljöer och används regelbundet av samtlig personal, såväl som av gäster.

På samma sätt som vi tar vårt ansvar på plats ber vi dig som gäst att ta ditt ansvar genom att:

  • Vänta med att besöka oss minst två veckor efter hemresa om du har rest till ett riskområde. Uppdaterad lista på riskområden finner du hos Folkhälsomyndigheten.
  • Inte besöka oss om du varit i kontakt med någon som har konstaterad smitta av coronavirus, Covid-19.
  • Stanna hemma om du är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning.

Vi har alla ett ansvar att hjälpas åt i kampen mot smittspridningen.
Tillsammans kan vi se till att behålla en säker miljö som vi alla kan fortsätta njuta av.