Helgens meny från fredag 16:00, & lördag från 12:00.

Söndag från 12:00 – 16:00 med varierande meny, se nedan.

Klassiska menyn gäller fredag, lördag.

Helgens meny v.18

Förrätt

Tartar på oxfilé [confiterad purjolök, crispad jordärtskocka, purjolöksaska & svart vitlöksmayo]

Vegetariskt Alt.

Tartar på betor [confiterad purjolök, crispad jordärtskocka, purjolöksaska & svart vitlöksmayo]

Varmrätt

Hälleflundra [havskräftsås, bakad savoykål, fänkålscruditè, fänkålspollen]

Vegetariskt Alt.

Risotto [sparris, tryffel, bakad savoykål & friterad lök]

Dessert

Inkokt rabarb [jordgubbscrème, gräddfilsglass, toscachips, rabarbconsommé]

Hel meny 395:-

Vegetarisk meny 375:-

Lördag 12:00 – 15:30

Räkmacka [foccacia, dilldijonnaise, picklad gurka & lök] 165:-

Caesarsallad [tupp, alternativt confiterad torsk] 159:-

Kalvrygg [sparrisrisotto, tryffel, picklad rädisa, friterad lök] 179:-

Sparrisrisotto [tryffel, bakad savoykål, friterad lök] 179:-

Vi serverar även våra klassiker & vår helgmeny

Söndag 12:00 – 16:00

Räkmacka [foccacia, dilldijonnaise, picklad gurka & lök] 165:-

Caesarsallad [tupp, alternativt confiterad torsk] 159:-

Sparrisrisotto [tryffel, bakad savoykål, friterad lök] 179:-

Kalvrygg [sparrisrisotto, tryffel, picklad rädisa, friterad lök] 179:-

3 x smörrebröd 169:-, 65:- styck

[friterad fisk med remoulad, ribbesteg med rödkål, rökt lax med äggröra & sparris]

Vi serverar även våra klassiker & helgmenyn med reservation för ändring.

Vår Klassiska Meny

Stekt sill
Potatispuré, rårörda lingon & brynt smör
165 kr

Äggakaga
Varmrökt sidfläsk och rårörda lingon
195 kr

Mormor Majkens köttbullar
Gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka
Hel 185 kr Halv 125 kr